Categories
Sport

Kulusevski byttes in – fick gult kort

Dejan Kulusevski inledde på bänken, men byttes in i den 28:e minuten när Tottenham förlorade mot Wolverhampton på söndagen.

I den sjätte minuten gjorde Wolverhampton 1–0 och drygt tolv minuter senare utökade de ledningen till 2–0.

Svensken, som är utlånad från Juventus i 18 månader, byttes in drygt tio minuter efter det andra målet och drog på sig ett gult kort under matchen. Det gula kortet kom i 71:a minuten när Kulusevski skulle ta tillbaka bollen och drog ner en Wolverhamptonspelare.

Tottenham jagade ett reduceringsmål i andra halvlek och Kulusevski fick bland annat ett bra läge – men sköt tätt utanför mål.

Tottenham ligger på en sjunde plats i Premier League. London-klubben har tre raka förluster i ligan och härnäst väntar serieledaren Manchester City på bortaplan.

För Liverpool fortsätter segertåget och laget tog sin fjärde raka vinst i mötet mot Burnley. I Liverpool var Sadio Mané tillbaka efter att ha vunnit Afrikanska mästerskapen tillsammans med Senegal.

Inledningsvis bjöds det på chanser åt bägge hållen och trots att det var Burnleys nyförvärv Wout Weghorst som hade bästa chansen var det Liverpool som tog ledningen.

Målet kom efter 40 minuter och det var Fabinho som tryckte in sin egen retur.

Trots att Liverpool hade flera bra lägen i andra halvlek slutade matchen 1–0 till Liverpool.

Resultatet innebär att Liverpool ligger kvar på andraplatsen i Premier League och har nio poäng upp till serieledaren Manchester City – som har spelat en match mer.

Härnäst möter Liverpool Norwich den 19 februari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.