Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Trött på julmaten? Här är bästa pizzan i Torsby

Vilken pizzeria är bäst i Torsby egentligen? Den frågan ville Antonio Larsson, André Thorvall och Ahmet Dal som går tredje året på Stjerneskolan ha svar på. Med ett bidrag från Goda nyheter Torsby drog de iväg till Torsbys pizzerior för att reda ut denna gåta.


SÅ GICK TESTET TILL
Vi testade samma pizza på sex olika pizzerior i Torsby. Vi valde kebabpizza för den tror vi är den vanligaste i Torsby. För att få fram vilken vi tyckte var bäst angav vi upp olika poäng från 1-10 på olika kategorier: utseende på pizzan, smak, pris och service.
Vi bestämde oss för att publicera topp tre för det var många pizzerior som vi tyckte var bra.


VINNARNA
1. Ararat
Vi valde Ararat som nummer ett på grund av att deras pizza var hur god som helst, stället var fint och servicen var perfekt. När vi hade ätit upp och skulle gå igenom vad vi tyckte tillsammans sa vi alla tre ”dom här har vunnit helt klart”. Så fick det bli.

2. Torsby pizzeria
Nummer två fick bli Torsby pizzerian på grund av att pizzan var jättegod och servicen var på topp. Det enda som saknades var sittplatser och därför valde vi denna pizzeria som nummer två för dom flesta som köper pizza där vet om det och väljer att sitta hemma och äta.

3. Amigos
Som nummer tre blev det Amigos därför att deras pizza var god, men inte lika god och väl utförd som nummer ett och två. Utseendet var riktigt bra och miljön är väldigt mysig och bekväm. Servicen var inget märkvärdigt.

pizza2

TESTPATRULLEN
Det var roligt att få göra det här pizzatestet. Alla pizzor som man hade fått testat var jättegoda men det fanns då även detaljer på dem som gjorde att vi kunde avgöra vilken som var bäst.
Det är alltid detaljerna som avgör när man gör ett test!

Antonio Larsson, André Thorvall och Ahmet Dal/Stjerneskolan

Av:
1 1

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Filip Carlsson - Det jag gör är kul, det känns som om jag hittat rätt!

image

Tack Vestre!

image

Your Absent Friend släpper ny platta