Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Tack, ICA Toria!

Vi har många att tacka för Goda nyheter Torsby, inte minst våra partners. En av dessa är populära ICA Supermarket Toria, som utsetts till Sveriges bästa ICA-butik, två gånger. Vi frågade Jakob Walfridsson varför han tror på goda nyheter.

Varför valde ni att satsa på Goda nyheter Torsby?
Eftersom vi är ett av de större företagen på orten så tycker vi att det är viktigt att vara med och påverka bygden i positiv riktning. Det kan innebära många olika saker, men i det här fallet tycker vi att det bra att positiva saker som görs i kommunen, uppmärksammas och lyfts fram. Det är bra både för företag och privatpersoner, att se positiva exempel.

GnT: Vad händer av positiv karaktär på ICA Toria framöver?
Vi kollar hela tiden på vad vi kan göra för att förbättras. Just nu tittar vi på möjligheten för att börja med matkassen där kunden exempelvis får recept och varor för fyra måltider i en färdig kasse och även onlineförsäljning där kunden själv handlar sin kasse på nätet och för den ihop plockad för avhämtning. Vi är bara i startgroparna, men förhoppningsvis ska vi kunna erbjuda våra kunder detta senare i höst eller början på vintern.

Av:
Glenn Mattsing

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Nya höjder för Linus Östlund

image

Dennis Rådström tvåa i JWRC i Polen!

image

Louise från Sysslebäck till SM