Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

OM

Goda nyheter Torsby vill bidra till en positiv utveckling av människor, företag och föreningar i Torsby kommun. Vi vill göra det genom att lyfta fram goda exempel. Vi vet att de finns massor. Vår uppgift är belysa dessa, så att de i sin tur kan spridas sig och bidra till en mer komplett och positiv bild av norra Värmland. Men, vi behöver din hjälp. Tipsa oss gärna.

Så funkar GnT
När du tipsar Goda nyheter Torsby via vårt formulär eller Facebook når de vår redaktion som väljer ut samt publicerar de nyheter vi tror gör mest nytta. Blir ditt tips en nyhet har du chans att bli belönad.

 

Vad är en god nyhet?

Enkelt beskrivet, en nyhet som av majoriteten anses vara av godo. Dina tips och åsikter skapar Goda nyheter Torsby, och i förlängningen en ännu bättre hembygd.

Varför goda nyheter?
Landsbygden behöver all energi som går att finna för att fortsätta utvecklas. Genom att se det ”goda”, blir också omgivningen ”godare”. Vi är alla i behov av goda nyheter.
Idén om Goda nyheter Torsby väcktes av Glenn Mattsing som tillsammans med Anna Öhgren Bodén och Lina Sundberg har utvecklat konceptet Goda nyheter Torsby, ett koncept som är unikt i sitt slag då det syftar till att främja utvecklingen i en region enbart genom positiva nyheter.