Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Nytt motionslopp med startskott på Mârten

Den 10 september, på mârtenslördagen, arrangerar Torsby Löparklubb ett nytt motionslopp där alla är välkomna att ställa upp.

Under senare år har det blivit allt mer populärt att delta i olika typer av motionslopp bland många löpare och motionärer. Torsby Löparklubb har märkt att det finns önskemål från både medlemmar och allmänhet om fler lopp i Torsby och har därför tagit initiativ till det helt nya motionsloppet Mârtensjoggen med startskott på mârtenslördagen.

Bansträckning
Starten sker vid Björnevi Idrottsplats, och därefter blir det löpning efter gamla elljusbanan, genom viadukten under 45:an, över skidtunneln, runt Valberget och sedan tillbaks till målet vid Björnevi. Loppet är ca 7,5 km långt och underlaget är en blandning av fin terräng, grus och asfalt.

Bansträckning Martensjoggen

100-200 deltagare första året
Löparklubben räknar med 100-200 deltagare första året och önskar naturligtvis att så många som möjligt är med och springer, joggar eller går. Tanken är att alla som deltar i loppet får medalj samt deltar i utlottningen av prisbordet. Första-, andra-, och tredjepristagare utses i dam- och herrklass.

Anmälan
Anmälan till Mârtensjoggen görs via webbsidan www.torsbyloparklubb.se/martensjoggen

Text och foto: Carl-Johan Magnusson, ordförande Torsby löparklubb
På bilden fr.v: Johan Norbäck, Anders Rådström, Anderz Kjellberg (bakom), Kerstin Näslund, Peter Nilsson, Olle Olsson, Ole Tusken, Mattias Gustafsson, Camilla Lindström, Sandra Olsson, Tomas Larsson, Sebastian Olsson, Kjell Nyquist, Mikael Åström och Martin Nilsson, medlemmar Torsby Löparklubb.

 

Av:
Lina Sundberg

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Tack Fryksdalens Sparbank!

image

Torsby skidtunnel 10 år!

image

BLOGG: Jag trappar upp mot Spanien