Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Månadens bloggare: Sonja Amneteg

Nu börjar vi med månadens bloggare här på Goda Nyheter Torsby. Det är blogginlägg av lokala profiler som har intressanta saker att berätta. Vill du också blogga för oss? Hör gärna av dig till oss!

Vi börjar bloggserien med en välkänd kulturprofil i Torsby, nämligen Sonja Amneteg. Sonja bor på gården Buråsen norr om Torsby med sin man och flera husdjur. Sonja kommer att blogga här under november.

”Jag är en glad passionist! Efter 30 år på Torsby bibliotek som kulturassistent, ägnar jag mig nu åt allt som jag tycker är roligt – målar, fotar, läser, och umgås i trevliga kulturföreningar med mera. Dagarna vill inte räcka till riktigt! Är även naturälskare och sysslar i vår trädgård så mycket jag orkar. Har en del barnbarn som jag gärna umgås med förstås. Jag föddes på Söder i Stockholm 1939 och kom till Värmland på 60-talet för att studera på Ingesunds Folkhögskola”.

Vi hälsar Sonja varmt välkommen som bloggare här på Goda Nyheter Torsby.

 

Av:
Anna Öhgren-Bodén

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Bibblans bokblogg

image

Fresh It Up UF vill bidra till en bättre miljö och hälsa

image

TorsbyBladet firar 50 år!