Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

MÅNADENS BLOGGARE: Linn Lilja

Nu är det hög tid att vi presenterar månadens, och även årets första bloggare här på Goda Nyheter Torsby! Det är Linn Lilja som kommer att blogga för oss under januari. Linn är en driftig person som har en passion till att lära både hästar och människor. Varmt välkommen som bloggare hos oss!

Mitt namn är Linn Lilja, 29 år, född i Karlstad och till största delen uppväxt i Ekshärad. Jag bor tillsammans med min fästman i ett hus på landet och jag har bott i Torsby sedan 2011.

Jag är diplomerad ridlärare level 2 och är sedan slutet av sommaren 2016 ridskolechef på Torsby Ridklubb. Innan dess har jag drivit eget företag i tre år inom häst- och ryttarutbildning. Jag har hunnit med flera olika lärorika jobb såsom personlig assistent, djurskötare, lärarvikarie, elevassistent och ridlärare. Jag har sedan barnsben haft en brinnande hästintresse. Det känns därför väldigt roligt att kunna jobba med sitt intresse och sin hobby på hemmaplan. I dagsläget har jag ingen egen häst utan det ”räcker” gott med ridskolans nio hästar som ska skötas om på bästa sätt. Ni kommer att få följa med i min vardag som ridskolechef under januari månad. Jag hoppas att det ska bli intressant!

/Linn 

Av:
Anna Öhgren-Bodén

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Blogg: Jenny Skilberg - Jakten på insulinet

image

BLOGG: Bilder från våra fantastiska sjöar och tack för mig

image

Tack, ICA Toria!