Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Månadens bloggare: Jörgen Söderholm

Nu är det dags att presentera månadens bloggare för december! Det är ingen mindre än Jörgen ”Jögga” Söderholm, som vi gissar kommer att fylla december med inlägg från sin mycket aktiva vardag. Cykling, paddling, löpning och skidåkning på barmark och mycket mer … Vi låter nog Jögga presentera sig själv, helt enkelt:

Jörgen Söderholm inflyttad Ekshäring som driver OK Värmlands OKQ8 mack i Torsby. Jobbar också tillsammans med Harold Abbas på MTB SWEDEN magazine som i stora delar färdigställs i Östra Vadje norr om Torsby. Vi gör cykelreportage i Sverige, Norden och Europa. En otrolig förmån och väldigt inspirerande att få testa cyklar och komma till fantastiska områden som satsar på mountainbike. Vi har också vårt eget trailcenter vid Abbas stugby där vi har flera mil med markerade leder i varierande svårighetsgrader.

Värlsrekordhållare på skidor sommartid. Vasaloppet på 24 timmar 55 minuter.

Treriksröset-Smygehuk på cykel genom hela Sverige. 16 dagar.

Som ni ser är det mycket cykel på agendan som även rymmer traillöpning, skidor, snöskovandring och paddling. Om allt går i lås så kommer jag blogga från Ro och paddla för musikhjälpen som är en insamling för barns rättigheter att gå i skola. Vi kommer paddla från Stockholm-Örebro med start den 12 december. En sträcka på cirka 20 mil som vi planerar genomföra på fyra dagar och samla in pengar. En riktig utmaning som kommer att bli tuff men fullt genomförbar.

Mvh Jögga

Av:
Anna Öhgren-Bodén

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Miljonregn över näringslivet i Torsby

image

Himmelriket är ens bästa ögonblick på jorden

image

MBN Bil storsatsar och bygger ny verkstad