Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

MÅNADENS BLOGGARE: Sandra Linder

I maj har vi glädjen att få presentera en gästbloggare som är ett riktigt bloggproffs. Hon är dessutom en influenser, entreprenör, innovatör, mamma till fyra barn och har startat upp ett eget varumärke. Vi ser fram emot intressanta inlägg från hennes fartfyllda vardag under gästspelet denna månad. Varmt välkommen Sandra Linder!

Hej!

Denna månad är det jag, Sandra som fått möjligheten och äran att blogga på goda nyheter i Torsby. Det ska bli otroligt spännande och jag ska försöka förmedla det jag gör på ett någorlunda begripligt sätt då jag jobbar som influenser men även startat upp mitt egna varumärke – Sandra Josefin för lite drygt ett år sedan. Det förstnämnda innebär att jag jobbar med sociala medier, marknadsföring av alla dess slag och det sistnämnda är en dröm jag fått möjlighet att förverkliga.

För att berätta kortfattat om mig själv är jag 24 år gammal, född på Torsby BB och levde mina första sex år här men växte därefter upp i Stockholm, flyttade tillbaka hit 2012 då jag träffade min man och har redan hunnit med fyra barn utöver allt det. Vi bor i hus centralt i Torsby och jag trivs otroligt bra även om jag emellanåt kan sakna storstaden men då är det perfekt med vår fantastiska flygplats som gör att man smidigt och enkelt kan ta sig dit och få en ”storstads-boost” för att sedan längta och komma hem igen. För Torsby är trots allt hemma för mig.

/Sandra

 

PS. Vill ni gå in och kika på Sandras egna blogg, klicka här. /GNT-redaktionen

Av:
Anna Öhgren-Bodén

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Naglar blev heltidsjobb för Ginnie

image

Vi bytte bergen i Colorado mot Klarälvdalen

image

Tom-Williams blogg: Tankar om eget företagande i Torsby