Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Hej!

Om du har förslag på en god nyhet eller vill lämna en synpunkt på Goda nyheter Torsby, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi läser så klart alla mail och svarar så fort vi kan. Vanligtvis inom ett dygn.


glenn

Glenn Mattsing
glenn@godanyhetertorsby.se

Initiativtagare till Goda nyheter Torsby men den enda på GnT som bor utanför kommunen (Kil plus i en husbåt på Höljessjön). Glenn är utbildad biolog men har sedan dess jobbat med media, affärsutveckling och evenemang. Just nu jobbar Glenn med utvecklingen av Långflon, Melker Kayaks på Hammarö samt med VM i Höljes tillsammans med sin sambo Ramona.

Han gillar friluftsliv, Metallica och trädgårdsodling, och tror att Torsby kommun ligger bra till för framtiden med tanke på naturtillgångarna i form av trä som ersättare till oljan och skog som oas för stressade storstadsmänniskor.


lina

Lina Sundberg
lina@godanyhetertorsby.se

Lina har en bakgrund som entreprenör inom reklambranschen och var en gång i tiden med och grundade Torsbybaserade byrån Sticky Beat. Hon har drivit flera företag och varumärken, och har också jobbat som journalist och lärare på Mediagymnasiet i Nacka Strand och Broby Grafiska. Sedan 2015 fungerar hon som VD för Torsby Utveckling AB (Tuab).

Lina är hemflyttad Torsbybo och trivs som allra bäst på löpstigarna kring Valberget tillsammans med den lika entusiastiska bordercollien Zaphod.


anna

Anna Öhgren-Boden
anna@godanyhetertorsby.se

Anna är till vardags kommunikatör på Fryksdalens Sparbank, men frilansar även inom kommunikation i sitt eget företag. Anna har tidigare jobbat med näringslivsutveckling i Torsby kommun under många år och brinner för den lokala drivkraften och entreprenörskapet.

Anna är en hängiven islandshästryttare som gärna springer i skogen, åker skidor och ständigt har nya renoveringsprojekt på gång i sitt gamla hus i vid Frykens strand i Oleby.


åsa

Åsa Gertling
asa@godanyhetertorsby.se

Åsa har arbetat med näringslivsfrågor i Torsby kommun sedan 2008. Hon är utbildad kulturgeograf och brinner alldeles särskilt för lokal utveckling. Torsby har väldigt mycket att erbjuda i form av spännande företag, ett rikt föreningsliv och en natur som lockar alltfler besökare.

Åsa är en stolt lantis med passion för träning i skog och mark. Med sig på löpturerna i Sörmarksskogarna tar hon Golden Retrievern Bellman som gärna tar ett bad mer än en gång per pass oavsett årstid.