Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Jättebra start för THE LODGE – Torsby!

Vägsjöfors Gästgivaregård från 1836 öppnade dörrarna igen midsommaren 2016, nu som B&B under namnet THE LODGE – Torsby. Ägarna heter Marc Houbiers och Joanne Kloosterboer.

Efter många månaders arbete under vintern och våren har Marc och Joanne haft glädjen att kunna välkomna gäster i Tullhuset och Esmee’s Cottage under hela sommaren.

– Vi är jättestolta över vad vi åstadkommit, säger Joanne. Vi har haft en mycket internationell mix av gäster. En tredjedel från Sverige och två tredjedelar från olika Europeiska länder (N, DK, D, B, NL, CH, F och I). Gästerna uppskattade vårt vackra läge vid sjön och nyrenoverade gamla traditionella byggnader. Eftersom det har varit en fantastiskt fin sommar så serverade vi frukost i trädgården. Det var speciellt och uppskattades mycket av gästerna.

– I höst börjar vi renovera huvudbyggnaden. Det är en stor utmaning för vi vill uppdatera boendet med trevliga sovrum och nya badrum, men ändå bevara den gamla miljön så mycket som möjligt. Och sen hoppas vi på att få en jättefin vinter med perfekta snöförhållanden. Vi är så glada att vi kan hålla denna underbara plats öppen för gäster igen under hela året, avslutar Joanne.

Här kan du läsa mer om The Lodge Torsby  eller följ dem via deras sida på Facebook

 

Lycka till med era fortsatta utvecklingsplaner Marc och Joanne!

foto-3

foto-2

 

Av:
Åsa Gertling

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Årets första gästbloggare : Denna dagen, ett liv - tankar om livskvalitet och hälsa

image

Blogg Emma Dahlström: Om att ha någonstans att landa

image

EttLysandeUF - ljuset i din vardag