Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Höjdens satsar på ny butik och IVT-center i Torsby

Att det ständigt händer nya saker inom näringslivet i Torsby kommun, det tror vi många kan hålla med om. Nya företag startas, befintliga företag utvecklas på olika sätt, expanderar, byter ägare och erbjuder i många fall nya varor och tjänster för att Torsby kommun ska vara en attraktiv kommun för kommuninvånare, företag och besökare.

Sedan en kort tid tillbaka finns det t ex en VVS-butik igen i Torsby centrum. Höjdens energi vars huvudsakliga inriktning är brunnsborrning och installationer av värmepumpar satsar nu nytt och kompletterar sin verksamhet med en VVS-butik och IVT-center i sina lokaler på Enarsvägen. Höjdens har ca 40 anställda i Karlstad och Torsby.

När Höjdens övertog delar av VVS-Husets verksamhet 2013 var fokus på VVS installationer, brunnsborrning och värmepumpar men efter stora påtryckningar har de nu åter öppnat upp en fullservice VVS-butik med utställningar och ett brett sortiment av VVS artiklar.

hojdens_3

Stefan Andersson, en av de anställda i Torsby berättar:

– Om vi inte har en vara på lager kan vi tack vare vårt nära samarbete med de största leverantörerna oftast ha varan redan klockan 07.00 nästkommande dag.  Som tidigare kan man få hjälp med allt från kompletta badrumsrenoveringar och  tack vare ett nära samarbete med de ledande byggfirmorna i Torsby kan vi erbjuda helhetslösningar för hela renoveringen. Givetvis är vi certifierade Säkervatteninstallatörer som borgar för att installationen utförs fackmannamässigt. Höjdens erbjuder även vattenanalyser och serviceavtal för dig med installerat vattenfilter och i det nya IVT-centret visar vi det senaste inom Värmepumpar.

Butiken är belägen på Enarsvägen 2 i Torsby och är öppen vardagar mellan 07.00 – 16.00 (lunch 12-13).
Tel 010-122 12 00.

Goda Nyheter Torsby önskar Höjdens stort lycka till med satsningen!

Av:
Åsa Gertling

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Rallycrossfesten har börjat!

image

Hallå där! Lasse Nydahl på Spishyllan ...

image

Sjutorpsleden - en pärla i storslagen natur