Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Hej Torsby!

Som vi har längtat! Idén om Goda nyheter Torsby föddes för flera månader sedan, och har nu äntligen utvecklats till det här – en sajt och en Facebooksida, helt tillägnade allt positivt och bra som händer i Torsby. Varmt välkommen hit!

Vad vill vi då med det här?
Det är ganska enkelt. Vi vill berätta vilken bra kommun Torsby är. Att bo i och att besöka, att jobba i och att spendera sin fritid i. För Torsby är bra, utan tvekan. Kanske till och med bäst ibland. Däremot är inte alltid bilden av Torsby bäst. Media och sociala medier tenderar ganska ofta att fokusera på negativa händelser. Sånt ska naturligtvis också skildras, men vi tycker att bilden lätt kan bli obalanserad, och vill därför med Goda nyheter Torsby bidra till en mer balanserad och sund helhetsbild.

Vill du hjälpa till?
Igår kväll sprang vi runt och tapetserade Torsby centrum med löpsedlar som är lite gladare än vanliga löp brukar vara. Idag fortsätter vi att sprida oss ut över kommunen, från söder till norr, från öst till väst. Vill du hjälpa till? Vill du vara en del av att sprida goda nyheter? Hör av dig till oss i så fall. Vi har en bunt affischer liggandes på Torsby Infocenter, och du är välkommen att hämta ett ex eller två!

Så nu är vi då här, hurra! Och du är också här och det tycker vi om. Du kanske bor någonstans i vår stora kommun, eller så är du bara nyfiken på Torsby. Du kanske har varit här som turist? Oavsett så är vi glada att du hittat hit. Vi hoppas också att du kommer tillbaka då och då. Att du lämnar en kommentar när du gillar något du läser. Och att du tipsar oss om bra saker som händer i Torsby kommun när du stöter på något du tycker är värt att uppmärksammas. Gärna sånt som inte får ta plats i vanlig media. Ingen nyhet är för liten för oss! Enda kraven är att nyheten är god, och att den har anknytning till Torsby. Nu kör vi!

Lina Sundberg
Åsa Gertling
Anna Öhgren-Bodén
Glenn Mattsing

Med stöd av
Sticky Beat
Ica Toria
AB Karl Hedin
Moelven
Tuab
Långflons köpcenter
VoltAir System
Fryksdalens Sparbank
Torsby Handel
Vestre
Näckåns Energi AB

Av:
Lina Sundberg

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Jättebra start för THE LODGE – Torsby!

image

Tack Näckåns Energi AB.

image

BLOGG: En dag med after ski