Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Hallå där! Martin Svedlund i Arga Fuskbyggarna …

… som representerar Värmland/Örebro i Livekarusellens riksfinal på Nöjesfabriken i Karlstad på lördag!

Hur känns det inför finalen på lördag? Är ni laddade?
Vi är fruktansvärt laddade! Det är jätteroligt att vi vann distriktsfinalen. Det var oväntat! Vi vann en jordskredsseger och fick höga poäng av alla i juryn.
Det var jättemånga duktiga musiker med, så vi trodde inte att vi skulle vinna, men det gjorde vi!

Hur många band är med på lördag?
Det är fjorton musikakter och fjorton dansakter med och tävlar.  Det är två akter från varje distrikt och det blir en massa olika musik-  och dansstilar. Vi representerar distriktet musikakten från Värmland/Örebro. Det kommer att bli en heldag på Nöjesfabriken med 28 olika akter som kör tolv minuter var. Vi vet inte när vi spelar än, de håller på att sätta programmet nu i dagarna. Det kommer att bli underhållning nonstop på två scener hela dagen! Detta är ett jättestort arrangemang och det brukar bli fullsatt.

Vad kul! Hur gör man för att komma och kolla?
Det går faktiskt en buss från Torsby  på lördag, så de som vill kan åka helt gratis och kolla. Vi fick nämligen en buss till vårt förfogande när vi vann distriksfinalen och den kommer gå från Torsby till Karlstad, tur och retur  och är till för dem som vill åka ner och hjälpa oss vinna hela Livekarusellen på plats på Nöjes! Man anmäler sig via eventet på facebook (se länk nedan. Reds. anm.). Det är först till kvarn och anmälan är bindande!

Vad kan publiken förvänta sig att se när ni spelar?
Vårt motto är: ”What you lack in skill, you make up for in show”. Vi bjuder på 110 procent show med mycket humor och ett helhetskoncept.

Det verkar ju funka riktigt bra!
Ja, so far so good! Nu på fredag släpper vi även en ny singel inför finalen på Spotify, men den låten kommer vi inte att spela på lördag utan vi kör samma vinnande koncept med de tre låtar som vi vann med tidigare.

Ja, men lyck …, eller jag menar ”break a leg” då!
Tackar!

Följ Arga Fuskbuggarna på Facebook
Anmäl till bussresan till Livekarusellen på Nöjesfabriken

Av:
Anna Öhgren-Bodén

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Dennis Rådström tvåa i JWRC i Polen!

image

Fresh It Up UF vill bidra till en bättre miljö och hälsa

image

BLOGG: Bilder från våra fantastiska sjöar och tack för mig