Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Go Active UF vill bidra till att fler rör på sig på ett säkert sätt

Goda Nyheter Torsby lyfter i några artiklar fram UF-företagare från Stjerneskolan. De får en chans att presentera sig själva och sina affärsidéer så att fler människor får ta del av deras arbete som egna företagare.

Go Active UF är ett företag som säljer sportarmband att ha mobilen i under t ex. promenader eller träningspass. Armbandet har inbyggda LED-lampor som gör att man syns i mörkret. Det är den funktionen som gör produkten lite speciell då de flesta andra sportarmbanden på marknaden saknar lampor. Självklart kan man stänga av ljuset under dagtid, det finns till och med 4 olika lägen på ljuset. Du kan
t ex välja att ha den blinkande vilket är bra ur säkerhetssynpunkt om man vistas i trafiken. Produkten finns i många blandade starka färger.

Armbanden kostar 99 kr/styck.

Välkommen att kontakta oss via vår Facebooksida Go Active UF, Instagram @goactiveuf eller via epost till goactiveuf@hotmail.com för frågor eller för att beställa. Du kan också besöka Stjerneskolans Öppet Hus dag den 12 november kl. 10-14 och träffa oss där.

Veronica Frykemo, vd
Maja Jonsson, ekonomiansvarig

Av:
Åsa Gertling

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Spjutspetskompetens inom 3D-printing i Sysslebäck

image

Terrierfest i Torsby

image

Thomas Bryntesson växlar skidtunneln med rallycross