Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Naglar blev heltidsjobb för Ginnie

Ginne Västlund, 22 år från Vägsjöfors, har alltid varit intresserad av skönhet. Sedan ett drygt år tillbaka driver hon den egna nagelsalongen Ginnies Happy Hands i Torsby.

-Första året har gått över förväntan, berättar Ginnie. Jag trodde aldrig att jag skulle få detta ”på rull” och ha det som heltidsjobb, men så fel jag hade!

Det var under ett besök i Karlstad på Bergvik som Ginne fick sin idé att börja med naglar. – Jag fick min naglar gjorda och då slog det mig att något sådant här inte finns i Torsby och att det skulla vara spännande att prova.

Sagt och gjort, Ginnie började en kurs någon månad senare i Stockholm och efter ytterligare några månader startade hon sitt eget företag.

– När det gäller naglar finns inga tydliga trender eller regler, säger Ginnie. Det du gillar och tycker är snyggt väljer du! Men på våren och sommaren är det många som vill ha pastell och neonfärger.

För att få fina naglar till vardags tycker Ginnie man bör göra minimanikyrer hemma. Fila, använd nagelbandsolja och putta ned nagelbanden så de inte växer upp på nageln.

– Använder du lack, ta gärna ett underlack först så skyddas naglen från gula skiftningar och blir jämnare när du ska lacka på färgen efteråt, tipsar Ginnie.

Mer om Ginnies Happy Hands

Av:
Anna Öhgren-Bodén

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

GnT-s grundare planerar 350 mil lång polarexpedition

image

Tack AB Karl Hedin!

image

BLOGG: Om mitt tredje band Incarnit