Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Tack Fryksdalens Sparbank!

Fryksdalens Sparbank är en av våra samarbetspartners på Goda nyheter Torsby. Vi frågade bankens vd, Ola Evensson, varför de är med och stöttar satsningen.

– Vi tycker att Goda Nyheter Torsby är ett jättebra initiativ som vi gärna deltar i och stöttar. Framgång föder framgång och att visa på bra saker som händer lokalt ger andra både idéer och inspiration, säger Ola Evensson. I dessa tider av ökad urbanisering och fokus på tillväxt i städer kan glesbygd ibland bli förknippat med stagnation och brist på initiativ. Goda Nyheter Torsby visar på motsatsen på ett mycket positivt sätt.

Fryksdalens Sparbank är en fristående och lokal bank med kontor i Sunne och Sysslebäck. I år fyller Fryksdalens Sparbank 160 år och trots att det hänt så mycket under den tiden, har banken fortfarande samma uppdrag – att verka för bygdens långsiktiga, kollektiva sparande och ägna sig åt en verksamhet som ska gynna den egna bygdens invånare på sikt.

En sparbank har inte några aktieägare, utan all vinst skapas och stannar lokalt och delar av överskottet satsar banken på olika insatser för att stimulera till lokal tillväxt, öka kunskap och förbättra miljön.

Läs mer om Fryksdalens Sparbank

Av:
admin

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Naglar blev heltidsjobb för Ginnie

image

Sveriges finaste designpris till Sysslebäcksföretag?

image

Nu ska Torsby ta ett stort klimatkliv