Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Bygglärlingspriser till Torsby

Igår, torsdag, delades priset Årets bygglärling ut av Sveriges Byggindustriers förening i Värmland. Sebastian Hovelsås och Kevin Nordahl från Torsby, tidigare elever på Stjerneskolans byggprogram, blev båda stipendiater. Prisutdelningen skedde i samband med den traditionella Byggarmiddagen på Nöjesfabriken i Karlstad.

Totalt utses fem stipendiater. Sebastian Hovelsås jobbar som snickarlärling på ByggDialog. Han tilldelades årets pris inom yrkesgruppen trä med motiveringen:

”Han är redan mycket kunnig inom snickeri. Är driven, tar tag i saker och visar stor ansvarskänsla. Han bidrar till god stämning med härlig humor på sitt lite tystlåtna sätt.”

Kevin Nordahl jobbar på Elms Byggnadsfirma och blev väldigt glad för utmärkelsen.

-Det betyder väldigt mycket för oss båda. Det är ju ett bevis på att man gör bra ifrån sig och att företagen är nöjda med vårt arbete.

Priset Årets bygglärling delas ut för att uppmärksamma lovande, duktiga ungdomar i byggbranschen. Det är Byggföreningen i Värmland som står bakom priset med syftet är att stimulera, uppmuntra och premiera lärlingar i länet som gör ett bra jobb inom disciplinerna trä, betong, murning, matt- och plattläggning.

Förutom diplom och blommor fick grabbarna 5 000 kr i prispengar.

 

Av:
Glenn Mattsing

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Nya höjder för Linus Östlund

image

Jättebra start för THE LODGE – Torsby!

image

Ett riktigt hästliv hos familjen Malmström