Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

BLOGG: Vi peppar, stöttar, tänker stort och ser möjligheter

Hej!

Äntligen har jag tid att sätta mig ned och blogga en stund efter en minst sagt fullspäckad vecka, inte nog med att helgen rusade förbi åkte vi till Stockholm tidigt i tisdags för middagsmöte med ett par andra entrepenörer som jag är med i samma grupp som, en MM-grupp (Mastermindgrupp) något som innebär att vi är olika företagare, med olika profiler och inriktningar som bollar våra erfarenheter, idéer, visioner, planer och annat längst vägen. Om man ska expandera, om man har ett kundproblem eller när man klarat ett mål osv.

Vi peppar, stöttar, tänker stort och ser möjligheter. Man får en ärlig input och feedback från människor som inte tänker jantelag och jag som både är yngst och har minst bolag känner mig enormt priviligerad att få vara en del av gruppen, det tack vare min kunskap inom sociala medier annars hade jag aldrig ”kvalificerat” mig in. Att få prata- och bolla med entrepenörer som omsätter ett par miljoner till hundratals, som bedriver flera bolag och i en helt annan omfattning än en annan ger så mycket.

Vi har en man från finansbranschen som varit säljchef på ett globalt bolag, en it expert, en varumärkescoach med mera och kunskapen är enorm. Från att jag tänkt ”jag tar det som det kommer” har jag bara under dessa månader jobbat mer strategiskt med mitt företag och varumärke, börja tänka annorlunda och istället för att säga ”min dröm” se det som ”mitt mål”. Det tack vare att dessa människor tror- och ser potential, är ärliga och inte minst har gjort samma resa själv. Det är inspirerande och triggar mig i positiv riktning.

Jag var även inbjuden på ett event med Molli Toys på skansen på onsdagsmorgon något som jag tyvärr missade och hade planer på att gå på Stockholm e-commerce men även där kom annat emellan så istället har jag spenderat de två senaste nätterna i Stockholms skärgård hos mina föräldrar. Har jobbat lite från datorn, men rent generellt tagit det väldigt lugnt. I skrivande stund sitter jag på SJ snabbtåg på väg till Karlstad med min äldsta dotter och min 6 veckors son. Hann även möte upp en annan vän som också är företagare för att utbyta ett par ord och tankar strax innan avgång så nu har jag lite annat att fundera på.

Ha en fin helg så hörs vi till veckan

Kram Sandra

Av:
Anna Öhgren-Bodén

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

BLOGG: Det omtalade Jerringpriset

image

Stjerneskolan utvecklar samarbete med Goda nyheter Torsby

image

BLOGG: En påminnelse om stilla sommarkvällar