Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

MÅNADENS BLOGGARE: Anki Karlsson

Ny månad och ny bloggare här på Goda Nyheter Torsby! I april är det Anki Karlsson som kommer att ta över stafettpinnen som vår gästbloggare. Förutom familj, jobb och studier, så är hon en hängiven fotograf som har många vackra Torsbymotiv på sitt samvete. Varmt välkommen till GNT-gänget, Anki!

Hej,

Anki Karlsson heter jag, är 42 år, född och uppväxt i Torsby och lever tillsammans med min man, 3 barn, 3 katter och vovve i byn. Min stora hobby är fotografi, att fånga och förmedla en känsla, jag ska under denna månad visa er några av mina lokala smultronställen.Kanske har fotograferandet också del i att jag nu utbildar mej (eller om det var en 40-års kris :))?

Sommaren 2014 bestämde jag mig för att börja skolan igen, läste in betyg och sökte till Röntgensjuksköterskeprogrammet, en distansutbildning vid Luleå Tekniska Universitet och det har varit fantastiskt roligt att lära sig ett nytt yrke, träffa nya människor, se en annan del av landet och utvecklas! I januari avslutar jag mina studier och röntgen i Torsby får en ny röntgensjuksköterska.

/Anki

Av:
Anna Öhgren-Bodén

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Vi bytte bergen i Colorado mot Klarälvdalen

image

Goda Nyheter Torsby får premie för nyskapande och utveckling

image

BLOGG: När trekanten kom till byn