Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Allsport flyttar norrut

Efter 21 år i samma lokaler, vägg i vägg med Ica Toria bryter Allsport upp och etablerar sig vid det nya handelsområdet ”Kajshedskrysset” tillsammans med Dollarstore och Jysk under våren 2017.

– Vi tror verkligen på Torsby som handelsort så detta känns som ett naturligt steg för oss att utvecklas på säger Fredrik Martinsson, en av två delägare i Allsport Sverige AB.

Allt sedan 2006 när Torsby Skidtunnel öppnades har Allsport drivit butik både vid Torsby Sportcenter och centralt i Torsby vid Ica Toria.

– Detta kommer inte att förändras. Allsport kommer fortsatt vara en del av Torsby Sportcenter. Vi väljer bara att flytta den andra butiken från Toria, några hundra meter längre norrut säger Fredrik.

– Vid tunneln har det ju hela tiden varit fokus på att ha ett bra utbud av längdskidartiklar och tjänster kopplade till det medan vi i den andra butiken satsat mer på konfektion och cykel. Så kommer det fortsätta att vara. Vårt utbud är väldigt brett, vi brukar säga att vi har lite av mycket. Idag är vi inköpsanslutna till Team Sportia vilket innebär att vi bestämmer helt själva hur vårt utbud ska se ut. Med vår flytt får vi något större butiksyta och förhoppningen är att kunna skapa större exponeringsytor för vissa delar av vårt sortiment. Att t ex kunna visa upp vårt utbud av cyklar under större delar av året har varit en önskan länge och nu kommer vi förhoppningsvis kunna göra det.

I nuläget är det fyra fast anställda i de bägge butikerna. De har även extrapersonal som de kallar in vid behov.

– Flytten till Kajshedskrysset innebär att vi ska ha öppet 7 dagar i veckan så det kommer ju bli fler personaltimmar men vi vet ännu inte i hur stor utsträckning, det får tiden utvisa avslutar Fredrik.

 

 

 

Av:
Åsa Gertling

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Tom-Williams blogg: Tankar om eget företagande i Torsby

image

Robert äntrar scenen i Melodifestivalen för andra gången

image

Månadens bloggare: Jörgen Söderholm