Tipsa oss!

Tipsa oss om goda nyheter och ha chans att få presentkort hos Torsby Handel!

Fresh It Up UF vill bidra till en bättre miljö och hälsa

Goda Nyheter Torsby lyfter i några artiklar fram UF-företagare från Stjerneskolan. De får en chans att presentera sig själva och sina affärsidéer så att fler människor får ta del av deras arbete som egna företagare.

I den här artikeln presenterar sig företaget Fresh It Up UF som ägs och drivs av Angela Olsson, vd och Julia Ljungqvist, ekonomichef.

fresh_it_up_logga

Vi är två drivna tjejer som går andra året på Stjerneskolans gymnasium och i och med kursen Entreprenörskap får vi chansen att starta, driva och avveckla ett UF-företag.

Vår affärsidé är att minska användningen av matlådor i plast då den vid värme utsöndrar bakterier till maten som påverkar din hälsa negativt. Därför säljer vi matlådor i glas som gör din vardag mer hälsosam. Det är en fräsch och stilren matlåda gjord i glas med plastlock samt silikontätning som gör att din mat håller sig fräsch i alla temperaturer. Den har också s.k. snäpp-fästen så man slipper riskera matspill i väskan.

Vårt mål är att få så många som möjligt att vilja byta ut sina gamla matlådor i plast till våra, mer hälsosamma och miljövänliga matlådor i glas. Helst av allt vill vi få kunden att till slut byta ut alla plastprodukter i köket mot mer hälsosamma produkter i rostfritt stål, trä och så klart glas.

För att beställa vår produkt kan man kontakta oss på vår Facebook sida, Fresh It Up UF, eller via freshitupuf@hotmail.com

 

 

 

 

Av:
Åsa Gertling

Tips på vad du kan läsa härnäst:

image

Knattecrossbana på gång i Kälkerud

image

MBN Bil storsatsar och bygger ny verkstad

image

BLOGG: Vårbilder